Tuesday, 18 May 2010

Globalt intresse för inkubatorer

Av de ca 450 deltagarna på NBIA-konferensen så kom 35 från Kanada, 29 från Sverige, 12 från Sydafrika, 11 från Taiwan, 9 från UK, 5 från Ghana och Nigeria och Australien, 4 från Frankrike och Mexico och China, 3 från Ryssland och Sydkorea och Spanien och Polen och Belgien och Brasilien, 2 från Dominikanska Republiken och Nya Zeeland och Palestina och Norge. Chile, Cypern, Danmark, Israel, Estland, Honduras, Hong Kong, Indien, Israel, Japan, Kuwait, Malta, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten och Uruguay valde att sända en person. Vad säger det om intresset för inkubatorer? Eller möjligheter att åka på konferenser? Själv tycker jag det är spännande att se det stora intresset från Afrika. Mikael och Therese fick många frågor från det hållet på sin session där vårt offentliga ROI väckte stort intresse.

På det internationella forumet var vi tre från Sverige, två från Frankrike, medan Japan, Taiwan, Nederländerna, Frankrike, Singapore, Wales, Kanada och Indien var representerad av en person var. Ingen från USA var med...

2 comments:

 1. Vad spännande det låter. Vilka länder i Afrika är mest på G? Finns det några särskilda branscher som man pratar särskilt om i Afrika?
  Vilka Afrikanska länder är mest aktiva?

  Undrar Mikael Vilkas

  ReplyDelete
 2. Vem var den där enda personen?

  Undrar Anders Larsson

  ReplyDelete